BBC First komt vanaf 3 januari 2016 met Sherlock: The Abominable Bride

BBC First komt met de special

SHERLOCK: THE ABOMINABLE BRIDE

In januari komt BBC First met een 90-minuten-durende special van de populaire detective-serie Sherlock: The Abominable Bride.

Sherlock: The Abominable Bride gaat in première op 1 januari 2016 in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk en zal kort daarna op zondag 3 januari om 21:00 uur te zien zijn op BBC First met Nederlandse ondertiteling.
 Sherlock: The Abominable Bride
"Dr John Watson, meet Mr Sherlock Holmes”
Het is geen nieuwe passage, maar wat als dit zich nu zou afspelen tijdens het Victoriaans tijdperk? Wat als ‘s werelds beroemdste detective en zijn beste vriend in de Baker Street leefden van toen? Sherlock: The Abominable Bride neemt je mee naar Sherlock in het jaar 1895, ten tijde van stoomtreinen, paard & kar, hoge hoeden en frock-coats.  

Sherlock: The Abominable Bride

The Abominable Bride
Waarom schrikt Thomas Ricoletti wanneer hij zijn vrouw tegenkomt, gekleed in haar oude trouwjurk? Omdat slechts een paar uur daarvoor, ze een einde maakte aan haar leven…
Mrs Ricoletti’s geest dwaalt door de oude stad en zint op wraak. Holmes, Watson en hun vrienden moeten al hun kundigheid gebruiken om deze ‘bovennatuurlijke’ vijand op te sporen en te bestrijden. Ze zoeken van het mistige Limehouse tot tussen de overblijfselen van een geruïneerde kerk om achter de schokkende waarheid te komen van de Abominable Bride…

 Sherlock: The Abominable Bride

Sherlock: The Abominable Bride gaat in première met Nederlandse ondertiteling op BBC First op 3 januari om 21.00 uur. Voor wie niet kan wachten en de special al iets eerder wil zien kan bij JT Bioscopen terecht. Op 1 januari 2016 is exclusief op het witte doek in Nederland de special te zien bij JT Bioscopen in Apeldoorn, Eindhoven, Hilversum, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen en Vlaardingen. Inclusief 20 minuten aan exclusief materiaal dat niet op televisie te zien zal zijn! Let op: deze speciale voorstelling is Engels gesproken en niet ondertiteld.

KPN is de introductiepartner voor BBC First in Nederland. BBC First is gratis beschikbaar op kanaal 23 voor iedereen met Interactieve TV van KPN.

BBC First Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina